Home » , » Uygulama - Flipboard : Your News Magazine

Uygulama - Flipboard : Your News Magazine

Yazarımız : Adsız Tarih : 12 Temmuz 2012 Perşembe


Flipboard: Your News Magazine



TIME tarafından En iyi 50 inovasyon, Apple iPad için yılın uygulaması seçilen Flipboard, aslında kişiselleştirilebilir bir magazin dergisi. Facebook haberler, tweetler, Instigram fotoğrafları ve daha fazlası dergi formatında listelenmektedir. Merak etmeyin tamamiyle kendi hesaplarınız ve arkadaşlarınızın hesaplarındaki paylaştıklarını size göstermekte. Bu sayede ilginiz olmayan bir konu yada kişilerin yazılarını takip etmek zorunda kalmıyorsunuz.
Flipboard'un en çekici özelliği dediğimiz gibi magazin dergisi kıvamında içeriği sunması. Görmek istediğiniz içerik bir resim ise bir galeriymiş gibi size sunmakta. Bu içerik bir yazı ise bir anda blog formatında kendinizi içeriği okumaya başlamış buluyorsunuz. Bu uygulamayı kullanan milyonlarca kişiyi bu özelliği ile kendine hayran bırakıyor.
Google Reader, LinkedIn, Tumblr, Flickr, Google+, Youtube, LinkedIn, Flickr, 500px, Twitter, Facebook, Instagramdahil 12 farklı ssosyal ağlardaki hesaplarınızı tanımlamanız yeterli. Tüm güncellemeleri Flipboard kendi içerisnde gerçekleştirmek, size kalan tek şey bu güzel dergiyi okumak, yorum yapmak, isterseniz arkadaşlarınızla paylaşmak. Devreye giren iPad uygulamasıyla da daha geniş ekranda daha çok içeriği görebilme ve rahatça takip edebilme imkanı sunuyor.
Yenilikler:
- Tam ekran resim gösterim ekranı yenilendi. Daha güzel metin görünümleri elde edildi.
- Soundcloud ile entegrasyon sayesinde arkaplanda müzik çalabilme ve dinleyebilme. Arkadaşlarınızla paylaşabilme imkanı.
- Google + desteği eklendi.
- Youtube hesabınızdan giriş yapıp video yukleyebilir ve kanalınızda paylaşabilirsiniz.


     

0 yorum:

Yorum Gönder