Pes Manager Android Ücretsiz Apk İndir

Yazarımız : Berkan Çevik Tarih : 1 Haziran 2014 Pazar


Konami tarafından mobil platformlar için hazırlanan PES Manager Android Apk oyunu olarak yayınlandı. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunun temel amacı futbol oynamaktan ziyade, bir teknik direktör olmaktan geçiyor. PES Manager oynarken bir takım oluşturacak ve geniş futbolcu yelpazesinden oyuncular seçerek takımınızı kurmanız gerekmektedir. Oyunda futbolcu kartı şeklinde yer alan oyuncuları da toplamanız gerekiyor.
Daha sonra oyuna ilk adımımızı atıyoruz ve maçlara başlıyoruz. İlk aşamada henüz hazır olmayan futbolcular ve disiplin yüzünden takımı eğitmeniz gerekiyor. Maçlara çıktıkça ve kazandıkça tecrübe sahibi olan futbolcuların yetenekleri ve kabiliyetleri de gelişiyor. Değerini arttırdığınız bit oyuncuyu isterseniz yıldız yapacak kadar geliştirebiliyorsunuz. İsterseniz bu yıldız futbolcuyu başka takımlara satarak parada kazanabilirsiniz.
PES Manager’ı güncel olarak oynayıp takipte kalırsanız bazı özel fırsat ve ödüllerden de yararlanabilirsiniz. Oyunun online yani çoklu oyuncu yapısı olmasından dolayı çok daha zevkli ve çekişmeli bir yapı kazanıyor. Ancak bunun için cihazınızda internet bağlantısı olması gerekiyor. Yinede PES Manager ücretsiz olmasıyla kısa sürede oyuncular arasında popüler olacağa benziyor.
Buradan indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder