Samurai II: Vengeance APK indir

Yazarımız : Berkan Çevik Tarih : 8 Haziran 2014 Pazar

Samurai: Warrior Yolu Apple tarafından 2009 yılının En İyi Oyunları özellikli oldu – Samurai II odaklı bir kalkınma yılı aşkın tarafından destekli bir gerçek halefi olduğunu. Genel üretim değerleri ve kısır eylem konsol 3D Brawlers ile eşit Samurai II koydu. Ekran Samurai II adalet yok – akışkan eylem saniyede 60 kare hızında çalışan görülmelidir.
Ama tek başına görünen bir oyun taşımak olmaz – geliştiriciler boyunca fan geri bildirim ve gelişmiş oyun dinledi. Yeni bir sanal d-pad ile, dinamik kamera, çevre bulmaca, tuzaklar, ve kısır yeni düşmanlar, Samurai II kesmek için yepyeni bir deneyim ‘n’ halindeyken oyun çizgi.
Samurai II savaş yakılmış kırsal genelinde intikam için bir arayış Daisuke gönderir. Ölüler efsanevi Isle bir uçan kale için bir gemicilik köyünden, samuray onun ezeli düşmanı Orochi avlamak için hiçbir şey duracaktır. Onun İntikam alacak?

ÖZELLİKLERİ:
★ Sezgisel sanal joystick Eğer ekranı kaydırarak değil, kötüleri kadar dilimleme konum sağlar.
★ Dinamik kamera eylem odaklı tutarken çeşitli ekleyerek, her karşılaşma için iyi bir perspektif bulur.
★, Zaman çabuk ve kanlı savaş dizileri!
- yeni silah wielding ve benzersiz yetenekleri spor ekrandaki düşman savaş ordularını.
- çevik kalın ve saldırıları planı – tehlikeden yolumdan rulo ve grev önce Samurai Archer gibi değişiyordu düşmanlarını ortadan kaldırmak .
★ Geliştirilmiş oyun yeni özellikler içerir.
-, çevre bulmaca çözün, tehlikeli tuzaklardan kaçınmak ve yararlı öğeleri keşfetmek.
- mücadele üzerinde – endişe etmeyin, muharebe görevler almak platforming veya arka koltuk alır asla.
★ RPG öğeleri yetenekli oyuncuları ödüllendirmek -, Samurai sağlığını yükseltmek yeni saldırı tarak satın almak ve yıkıcı seviyelere onları yükseltin.
★ Düzeyleri arasında, muhteşem bir anime tarzı çizgi paneller orijinal elle çizilmiş sanat eserleri ile samuray masal anlatmak.
★ Yeni hayatta kalma modu becerilerini bilemek hardcore oyunculara bir puan saldırı modu vererek, düşman dalgalarına karşı samuray çukurlar. Birinde iki oyun!
★ konsol oyunları ile eşit Gelişmiş AI sistemi. Hedef Odaklı Eylem Planlaması mimarisi birçok PC, PS3 ve Xbox 360 oyun kullanılır.
★ Orijinal film müziği klasik – samuray film tarzında, yumuşak müzik savaşın ısı ile oluşturur.

Buradan indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder